Voorwaarden voorjaarsactie

Je wilt genieten van het aanbod om de boom te laten snoeien en een werkje op het kerkhof aan een (urne)graf.


Het betreft het hbvl-appelboompje dat je hebt geplant.

-- Stel je plantte er 2 of meer dan berekenen we de tijd aan 35€/uur na het 1ste boompje. (Berekend aan 5' per boom = 3€) Ook andere laagstammige fruitbomen snoeien we in deze formule. Let wel: snoeibaar vanaf de grond!!

Aantal bomen weer te geven in de aanvraag.


>> Het gratis snoeien van je boompje is gekoppeld aan een werkje aan een graf; dat kan doorgaan voor 30/6.


>> De aanvraag dient voor 1 april 2023 te gebeuren en we snoeien de boom tussen 15/3 en 10/4.

>> De offerte dient voor 5/4 goedgekeurd te zijn om gratis snoeien van het boompje  verwezenlijkt te zien.

De goedgekeurde offerte = bestelling van de werken en dient door ons uitgevoerd.

Annuleren van de offerte = 15€ voor snoeien van de boom en de aanrij/adviesvergoeding ter plaatse aan het graf inschatting te maken voor offerte (per opdracht in geval van verschillende kerkhoven)


De volgende koppelingen zijn toegelaten:

>> Inspuiten van de natuurstenen graven ( aangrenzende gemeenten van/in Sint-Truiden en Nieuwerkerken)

>> Opdracht inspuiten van natuursteen + schoonmaak Allerheiligen (idem  werkingszone) (De plaatsen schoonmaken 25-28/10 zijn nog zeer beperkt)

>> Opdracht schoonmaak: week voor Pasen of Moederdag of Vaderdag

>> Social Deal opdracht  Je geniet de kortingen door te combineren. Voor de opgenoemde werken - zie pagina ' weetjes - acties...

>> Losse opdrachten welke vallen onder -20% door eerder dan 1 april de aanvraag voor deze voorjaarsactie te doen en een offerte aan te vragen.


De opdrachten - locatie bomen en graven (welke in bredere regio kunnen uitgevoerd worden) kunnen in alle Vlaamse gemeenten doorgaan; welke vallen in de straal van 20km vanaf centrum Sint-Truiden en centrum Herk de Stad. Alle kerkhoven van de gemeenten die binnen de cirkel of waarheen de cirkel doorloopt komen in aanmerking.


Alle opdrachten worden naar vaste standaardnormen uitgevoerd of be/verrekend bij bvb: te vuile graven - inschilderen van teksten zullen uitgevoerd zijn voor vaderdag.


Doortocht snoeiroute:


Je krijgt een datum dat we langskomen - tussen/ tussen = 2uur

Je krijgt een 2de datum als eerste niet lukt. 

Ingeval afspraak na 2de voorgestelde datum rekenen we 5€ aan voor locaties verder dan 10km van centrum  Sint-Truiden - afstand berekend route via N-wegen).


Stel gerust een vraag via messenger op de pagina - geef je opdracht met locatie van boom en graf/gemeente weer via info@stadsfixer.be. 

 o