Uitleg PRE schoonmaak september


Wat is PRE-schoonmaak (eind) september?


Daar onze hoeveelheid aan graven voor schoonmaak naar aanleiding van Allerheiligen volzet is; dienen we na heel wat vragen of er nog plaats is, iets extra te creëren om het aanbod groter te maken.


Om de service ten volle te kunnen blijven aanbieden aan betaalbare prijzen; gaan we over tot totaalpakketten. Extra schoonmaak het eerste jaar of schoonmaak met een extra werkje combineren om een ABONNEMENT Pre-schoonmaak september te bemachtigen en blijvend (1x jaarlijks schoonmaak) te laten uitvoeren.


De overeenkomsten omvatten 3 kalenderjaren – het eerste jaar het startpakket; de 2 volgende jaren enkel schoonmaak eind september – dat stilzwijgend verlengd kan worden. ACTIE – dus je betaalt geen verplaatsing tijdens het startpakketjaar. Waarna 0,00€, 1,90€ of 3,90€ naargelang de locatie van het kerkhof.


De actie met ABO PRE-schoonmaak kan op alle kerkhoven van Sint-Truiden, Nieuwerkerken, aanliggende gemeenten van Sint-Truiden en Nieuwerkerken – voor Hasselt enkel: Stevoort en Sint-Lambrechts-Herk. Graven die zich op

10 meter of meer van bomen bevinden; kunnen perfect in dit abonnement om zuiver te blijven tot Allerheiligen. Maximum 15 graven gladde steen – 25 natuursteengraven.


Het project omvat het begrip 105 = 105€. Hetgeen neerkomt dat het startpakket minimum 105€ kost (1ste jaar) om te voldoen om in aanmerking te komen voor het abonnement. Zijn er extra werken (of deelsom van het basiswerk) – deze worden verrekend naar vaste vergoedingen of/met kortingen naar acties.


Extra werk buiten het startpakket om - vraag het mee aan voor 30 april en geniet 20% korting op de werkvergoeding.


Wanneer de onderbouw natuursteen is = valt de grafsteen onder natuursteen. Bij natuursteen omvat het abonnement ook steeds 3X inspuiten van de steen - afborstelen maart en half augustus.


Onze facturen zijn BTW verlegd: je betaalt geen btw. (wetgeving kleine ondernemingen)


Opgelet: we maken duidelijk verschil tussen de rondgang ' vaste ronden schoonmaak' en schoonmaak gekoppeld aan een werkje. Ook de werkjes zijn niet altijd gekoppeld aan einddatum Moeder of Vaderdag (afronding eerder dan augustus). Toch inschilderwerkjes aangevraagd voor 30 april proberen we steeds te klaren voor Vaderdag.


Terug>