Abonnees inspuitingen1

MEDEDELING EN UITLEG WERKING!!


In het verleden was er het aanbod via de Stad Sint-Truiden; dat het mogelijk maakte aan laaggehouden prijzen, een graf schoon te maken. Deze service vervalt nu. Het aantal mensen die graven schoonmaken is beperkt. Ook het probleem dat zich stelt is dat de javel-graven later omwille veel groenaanslag en al mogelijk aanwezig mos, onder hoge druk bespuiting werden schoongemaakt. Hier stelt zich het grote probleem nml 2x creatie van betonsluier en steeds groter wordende microgaatjes. De plaats waar vanaf Kerstmis zich vooral bij warmere temperaturen; de groenaanslag zich opnieuw gaat nestelen.


Minder volk ter beschikking en geen diensten meer die dit willen op zich nemen.


Ook was het aanbod betaalbaar - dus nieuwe prijzen creëren die een eind hoger liggen, kan ook niet echt de bedoeling zijn.


Toch willen heel wat mensen dat het graf er respectabel erbij ligt in het najaar.Wij willen 200 natuursteen graven voor onze rekening nemen - via een abonnement 'inspuitingen'. Het aantal graven dat onder het abonnement 'schoonmaak Allerheiligen' valt, daar hebben we het maximum bereikt, dus VOLZET.


Met 3x de grafsteen in te spuiten met een professioneel product - veilig voor de steen en nog toegelaten op de kerkhoven sinds het decreet van 2018, brengen we je grafsteen in stelling om er het ganse jaar goed uit te zien en de schoonmaak bij Allerheiligen onnodig blijkt. (verder kan je zien dat je tijdens het jaar een schoonmaak kan aanvragen)

Het graf benevelen met een product en zon en regen het werk laten doen = 'inspuiten'.


Service ENKEL voor natuursteen (blauwe steen)


Voorstel:


Daar er dus geen schoonmaak met 'emmer- water-product-borstel'; meer is - zal één jaar (Allerheiligen-periode) over een volledig propere grafsteen moeten worden heen gekeken - maar wel naar een steeds beter wordende steen vanaf de zomer 2024.

Dit kunnen we wel doen:>> Inspuiten van de steen halfweg november 2023 - groen en vuil komt los en product vormt anti-kleeflaag.

>> Maart 2024 - inspuiten en afborstelen van de steen (bladeren, takjes, bovenlaag uitwerpselen, stof.... *

>> 3 de week augustus - inspuiten en afborstelen van de steen

>> 18-22/10 afborstelen van de steen inclusief verwijderen van basislaag vogeluitwerpselen

       Bij gladde steen onderdelen op het graf - onderbouw = natuursteen - zullen deze schoongewreven worden.

       Kerkhof Schurhoven 25-28/10 - andere kerkhoven eerder.

>> Half november inspuiten van de steen.


3de week oktober: We gebruiken nog wel water om 'vogeluitwerpselen' los te maken. Ook beperkte vlekken van opzetstukken zullen worden verwijderd ( stof, stuifmeel...) - We rekenen erop om vanaf 10 oktober, een minimum aan bloem-, opzetstukken op het graf te laten.


Bovenstaande oplijsting is het aanbod  waar dat je nu kan op inschrijven. Opgelet: wie later aansluit (na Nieuwjaar) zal een abonnement afsluiten waarin gewerkt wordt van eind maart* 2024 tot half november 2024, Startovereenkomst voor 3 kalenderjaren en voor de standaard vergoeding. (* eerder dan 15 maart bevestigd abonnement)
Geldig voor alle kerkhoven in Sint-Truiden, Nieuwerkerken, Gingelom, Zoutleeuw, Geetbets, Herk-de-Stad, Stevoort en St-Lambrechts-Herk, Alken, Wellen, Borgloon en Heers.
Telefoneren om een graf te kuisen bij Allerheiligen is overbodig!! Deze plaatsen zijn volzet. Via info@stadsfixer.be kan je voor de vaste schoonmaakronden tijdig inschrijven. Inschrijfformulier 'abonnement inspuiten'Wat heb ik nodig om in te schrijven?


Leg je met meerdere mensen samen om de vergoeding te betalen? Stel zo snel mogelijk de vraag. Zodoende je snel kan inschrijven;

>> Je gegevens voor offerte en facturatie

>> Locatie van de graven ( blok rij en plaatsnr van het graf) Oude begraafplaatsen kan ook.

>> Je minder wenst te betalen door snelle overschrijving of aantal euro's meer in augustus 2024.

>> Dagelijks opvolging tot bevestiging - zodoende we de service snel kunnen opstarten

>> Ingeval je de blok rij en plaatsnr van het graf niet kent; correcte aanduiding* van de plaats van het graf via een reactie e-mail die je van ons krijgt. Snelle reactie met antwoord juiste zone waar het graf gelegen is. ( luchtfoto begraafplaats met door aangebrachte nummers die de zone weergeven - binnen 15m) (* extra tijd om te zoeken geeft extra vergoeding)

>> Vertrouwen dat de grafsteen na een 3 tal inspuitingen (2 vanaf maart) bij minieme laag groen, zelfs na mei al er goed begint uit te zien.Schrijf hier in!!Uitschrijven abonnement dient steeds voor 15 maart te gebeuren!! indien later zal de service verder lopen en alle werken worden uitgevoerd. Het factuur zal per 15 augustus verstuurd worden. Of naar info@stadsfixer.be of als reactie-mail op de lopende communicatie gelinkt aan het abonnement. Tip: steek de basis e-mail ( en reactie-antwoorden) in een aparte map, zodoende je deze altijd vindt.

     

Kan ik naast deze service nog andere service genieten bij Stadsfixer?


Dat kan, alle werken en zelfs schoonmaak van het graf kan op aanvraag? te weten tussen eind februari (goed weer) en 15 september voor schoonmaak graven speciale gelegenheden. (Ook voor schoonmaak gladde steen)


Onze vaste ronden schoonmaak graven zijn week voor Pasen, week voor Moeder- en Vaderdag en week voor Sint-Truiden kermis. Steeds ten laatste maandagavond voorafgaand aan de dag zoals opgelijst aanvraag doen via via een reactie-email op onze basis-e-mail abonnement inspuiten.


Eens een schoonmaak van het graf door ons gedaan, terwijl het abonnement blijvend loopt, geniet je later van een goedkopere vergoeding voor schoonmaak voor hetzelfde graf door het jaar tijdens vaste ronde.


Opstart tijdens het jaar - we werken nooit met terugwerkende kracht. Wie de inspuiting van maart gemist heeft - maar de noodzaak van de vele uren zon en regelmatig een plensbui inziet kan een 'buiten abonnement opdracht' geven en alzo binnen de 10 dagen de grafsteen laten inspuiten. Je betaalt dan onmiddellijk de standaardvergoeding abonnement factuur (ingeval deze in augustus zou aangemaakt worden) vermeerdert met 3x de verplaatsingsvergoeding afgerond naar 10,00€. Een gemiddeld bevuild graf half mei - zal er al anders uitzien in november. Eén jaar later zal het er nog beter uitzien - na de inspuiting van maart in het 3de jaar zullen de laatste procenten nog worden weggewerkt.


We werken aan graven (scrubben, impregneren, teksten herinschilderen....) van half april tot half oktober - opdrachten die ons bereikt hebben voor 30 april - aan -20% op de werkvergoeding of later aangevraagd tot 15 augustus aan -10% op de werkvergoeding. Werken later aangevraagd worden aan 100% of meer verrekend afhankelijk van aanvraagmoment of locatie. Impregneren van graven, teksten bijwerken, scrubben van graven, gaten en spleten dichten..... keitjes bijleggen, gat of verzakking voor graf dichten.., voetplaat rechtzetten)


Let wel: ingeval schoonmaak of werken tijdens het jaar aan een grafsteen met abonnement inspuiten - zal het abonnement onmiddellijk mee verrekend worden in het dan te betalen factuur.


Inschrijven


Kan ik nog aanspraak maken op een vast abonnement schoonmaak?


We hanteren de volgorde van de inkomende aanvragen voor een abonnement inspuiten. We kijken ook naar de geschiedenis van duur abonnement en betalen. Zij die mee investeren in de producten nodig voor de tientallen graven krijgen dan nog eens voorrang. Hier is de onmiddellijke betaling (voor 10/10) dan weer noodzakelijk voor. Ingeval de schoonmaak van een graf (door derden) niet meer noodzakelijk blijkt en het volledige abonnement schoonmaak wordt opgezegd; kom je met je volledige aantal graven (startabonnementen in 2023) in aanmerking om vanaf dan een abonnement schoonmaak te bekomen. Uiteraard dan aan de gebruikelijke tarieven en de eerste schoonmaak tarief, ingeval dat graf nog geen schoonmaak door ons gekend heeft.


Een paar graven komen in aanmerking einde concessie dit en volgend jaar.


Nog te weten? Extra info!


Steek de  basis-e-mail in een aparte map. Zo vind je steeds de communicatie terug en blijft onze communicatie makkelijk. Antwoorden doe je steeds via een de 'beantwoorden' knop bovenaan de inkomende mail.

Check regelmatig je e-mails - een reactie-mail wordt steeds onderaan de reeks mails binnen de basismail toegevoegd  - check op datum van binnenkomen en ook de niet aangeklikte lijnen. Antwoorden dien je steeds binnen 7 dagen of anders geformuleerd; na een e-mail van ons. Niets ontvangen wanneer het zou moeten - kijk in de map ' Ongewenste e-mails of SPAM!!


Alle communicatie over het lopende abonnement: via basis-e-mail info@sthandelwandel.be 

Vragen rond werken tijdens het jaar aan opgelijste graven abonnement: via basis-e-mail info@sthandelwandel.be

Beëindigen van het abonnement kan via info@stadsfixer.be of via basis-e-mail info@sthandelwandel.be


Volgorde:

Formulier invullen met de juiste gegevens - wachten op onze bevestiging deze ontvangen te hebben.

Bij bevestiging kan een luchtfoto zitten - duid zone aan waar het graf gelegen is.

Reageer daar direct op. Bij bundeling van graven (zelfde kerkhof of richting) gaan we ter plaatse om bezichtigen en toestand graf en plaats van locatie.

Wij bevestigen onze service en voegen een offerte toe. Na bevestigen van de opdracht - voeren we de opdracht uit.